2012-02-11 08:32:08• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Vízöntő - túlfűtött érzelmi élet jellemzi

Napi horoszkóp február 11.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön igazán tehetséges: ne akarjon hát másnak, többnek látszani, mint ami. Inkább próbálja meg kihozni az önben mélyen rejlő tehetséget. A jegyében együtt álló zseniális Uránusz és kedves Vénusz most sokat segíthetnek ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Eddig talán kicsit nehéznek érezte sorsát: most lassanként megkönnyebbülhet, a terhek lassan legurulnak a válláról. Talán egy kicsit éreztetnie is kellene magával. Menjen el egy wellness hétvégére társával. Szigorúan kettesben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Utazásra, kalandra szólítják fel a csillagok, most már végképp nem maradhat tovább otthon. Az út, még, ha némileg kötelességből teszi is, váratlanul jól sikerülhet. Új ismeretségeket köthet. A természetben békére lelhet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre túl kéne tennie magát a kesergésen, és valami új dologba kellene vágnia a fejszéjét. Eddig túl sokat beszélt, most már tényleg a tettek mezejére kell lépnie. Nehogy azon kapja magát, hogy az élet elszaladt ön mellett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Nagy tervei vannak, de ezt végre a családjának is fel kellene fednie. Mindenképp szüksége lesz az ő támogatásukra, ha valóban célt akar érni. A meggyőzéshez pedig ne csak a szokásos tekintélyelvűséget alkalmazza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Idillikus hétvégére számít, de a szenvedélyességben sikerül túllőnie a célon. Nem baj, mert legalább érezheti, hogy még mindig szeret, és szeretik. Kivéve, ha a csatát nem az ágyban vívják. Pedig jobb lenne, mindkettejüknek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyében járó fogyó hold mintha az erejét is fogyasztaná. Pedig nem kellene, hogy így legyen. A fogyókúra persze aktuális lehet, de ügyeljen rá, hogy a táplálkozása minősége ne romoljon, ha a mennyisége kevesebb is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Uralkodó bolygójának fényszögei a rendteremtésre inspirálják. Ez nemcsak az otthonára igaz, hanem az érzelmi életére is. A tisztába tevés azonban nem jelenti azt, hogy mindentől meg kell szabadulnia. Régi ruhától, régi kedvestől…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Váratlan telefonhívás kavarhatja fel régen kihűltnek hitt érzelmeit. Talán egy régi szerelem, vagy barát, netán rokon emlékezteti önt a múltra, a fiatalságára. Az idő pedig mindent megszépít. Még egy régi ellenségnek is megbocsáthat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Régen nem tapasztalt erőt érezhet magában. Ez pedig vonzóvá és üdévé teszi, még akkor is, ha netán jócskán túl van már az élete delén. Szerelmes napra, randevúra szólítják fel a csillagok. Ma este semmiképp se maradjon otthon!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Túlfűtött érzelmi élet jellemezheti a Vízöntőket is a mai napon. Csak arra vigyázzon, hogy sodró érzelmei miatt ne bántsa meg azokat, akiket a legjobban szeret. A vágyai mindig messze hajtják. Nehogy túl messzire menjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Valaki neheztel önre, és ennek ma akár hangot is adhat. Bármennyire meglepi is a dolog, próbáljon meg higgadtan reagálni. Sértődés és bánkódás helyett próbálja meg megérteni a másik felet. Önnek ez könnyebben megy, mint másoknak.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: